Focus to Player

OBN Bosnia www.obn.ba

 • Countries
 •  Bosnia Herzegovina
 •  

  

Programme/Schedule OBN Bosnia

Site Official

Today 5 February 2023
  06:19   Čuvari planete: Saznajte nešto novo o svijetu oko sebe u informativnoj emisiji čiji je cilj obrazovati i podučiti publiku novim znanjima.
  07:11   Čuvari planete: Saznajte nešto novo o svijetu oko sebe u informativnoj emisiji čiji je cilj obrazovati i podučiti publiku novim znanjima.
  07:33   Top Shop: Kupovina iz fotelje - ušteda vremena! Udobno se smestite, pogledajte naš TV izlog i odaberite. Odlučite se za kupovinu bez stresa, poklonite sebi slobodno vreme.
  07:51   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  07:53   Nebeske plesačice: Pet likova koji su postali studenti High Hope plesne akademije, koju vodi Dama Skyla. Skyla ima zavidnog brata, koji pokušava uništiti njihovo miroljubivo carstvo, ali zato ovih pet studenata ima glavnu ulogu u spriječavanju toga.One su prijateljice, studentice plesa, Jade, Breeze, Angelica, Slam i Camille.
  08:13   Nebeske plesačice: Pet likova koji su postali studenti High Hope plesne akademije, koju vodi Dama Skyla. Skyla ima zavidnog brata, koji pokušava uništiti njihovo miroljubivo carstvo, ali zato ovih pet studenata ima glavnu ulogu u spriječavanju toga.One su prijateljice, studentice plesa, Jade, Breeze, Angelica, Slam i Camille.
  08:34   Bunny Maloney: Animirana serija Bunny Maloney predstavlja Bunny i Candy te njihove neobične prijatelje iz društva, a svi zajedno preuzimaju ulogu superheroja u borbi protiv profesora Débiloumana.
  08:47   Bunny Maloney: Animirana serija Bunny Maloney predstavlja Bunny i Candy te njihove neobične prijatelje iz društva, a svi zajedno preuzimaju ulogu superheroja u borbi protiv profesora Débiloumana.
  08:59   Kornjača Hero: Kralj Mora podlegne Imogeninoj varki i razboli se od otrova. Priča se da mu jedino zečja jetra može pomoći, no nitko ne zna što je to zečja jetra i gdje je mogu pronaći. Kornjača Hero, u želji da pomogne kralju, u podmorje dovede zečicu Amy. Kako bi spasila svoj život, zečica Amy slaže kako je njezina jetra ostala na Čudesnoj planini. Amy i Hero krenu u potragu za jetrom, a putem otkrivaju kako postoje i posebne biljke s ljekovitim svojstvima kao zečja jetra, ali ih čuva zloduh Jack. Otkrijte hoće li Hero
  09:21   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  09:23   Dobro veče prijatelji: U vremenu kada su koncerti rijetkost, a zabava sa prijateljima gotovo pa zabranjena, Televizija OBN vam nudi emisiju sa mnogo pjesme i malo priče. Pjesma je okosnica ove emisije, a pjevačica Slađana Mandić okušat će se kao voditeljica u ovom show programu. Ona će zajedno sa svojim kolegama pjevačima praviti atmosferu u studiju, ali i zapjevati kako to samo ona zna. Od sevdaha do metala, od popa do folka, sve će biti zastupljeno podjednako za sve generacije. Najbitniji je bilo publike i ono što publika voli
  11:16   Herbarium: Kako uz pomoć prirode i njenih darova sačuvati zdravlje, na prirodan, siguran i ukusan način saznajte uz HERBARIUM serijal o hrani koja liječi. Kroz HERBARIUM moći ćete i upoznati ljekovitu moć hrane koja može ublažiti i ukloniti brojne bolesti i tegobe našeg doba. Ako patite od dijabetesa, zatvora, gripe i prehlade, žgaravice, depresije ili neke druge zdravstvene tegobe, želite ojačati imunitet na prirodan način ovdje ćete saznati kako odabrati namirnice koje na najbolji način pomažu u njihovoj prevenciji
  11:48   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  11:50   Vrtlarica: Uvijek inovativna i zanimljiva Vrtlarica dolazi u vaše domove s mnoštvom savjeta u vezi s organskim uzgojem biljaka. Autorica emisije, inženjerka hortikulture Kornelija Benyovsky Šoštarić, priprema nove priče o ukrasnome bilju i savjete o različitim načinima uporabe biljaka u svakodnevnome životu te pokušava proniknuti u skrivene tajne prirode koja nam pokazuje novo lice od davnina poznatih nam biljaka.U novim nastavcima gledatelji će imati prigodu upoznati i mnoge zanimljive ljude koji su poznati po
  12:26   Pas za cijeli život: Pas je čovjekov najbolji prijatelj, ali ponekad mu treba pomoć čovjeka... Upoznajte četveronožne heroje u potrazi za novim ljudima koji će im dati udoban dom i mnogo, mnogo ljubavi.
  12:58   Kamen, krš i maslina: Hercegovina je regija poznata po obilju sunca i dobrih vina, ali i sjajnih vrijednih ljudi. Kada sve to spojite u jedno, onda dobijete emisiju OBN Televizije Kamen, krš i maslina. Voditelj iz naroda Stanko Barić gledatelje vodi u sve dijelove Hercegovine kroz gastronomiju, enologiju ali i osebujne karaktere ljudi koje na tom putu sreće. Emisija na jedinstven i neponovljiv način prikazuje Hercegovinu kao regiju bogatstva u različitosti i suprotnosti, rušeći stereotipe i otkrivajući skriveno.
  13:57   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  13:59   TV Doktor: U emisiji TV Doktor možete pratiti razgovare sa eminentnim stručnjacima iz oblasti medicine. Donosimo priče o zdravlju, prevenciji, i upoznajemo se sa najnovijim svjetskim trendovima.
  14:53   Ja to mogu: ''Ja to mogu'' je dječija kulinarska emisija u kojoj će biti akcenat na promociji vrtića, zdravih obroka i motivacija djece da se oprobaju u nečemu novom i vide da iz truda proizilaze ukusni rezultati. Voditeljica ovog zabavnog projekta je Njegica Balorda-Moro koje će ujedno animirati djecu i voditi ih kroz cijeli proces pripreme obroka.
  15:44   Domaće je domaće: Svaki grad ima svoju dušu, a dušu svakog grada čine ljudi. U Lifestyle magazinu Domaće je Domaćeoni će ispričati svoju priču o uspjehu. Ekipa OBN TV obilazi Bosnu i Hercegovinu i promovirati mala obiteljska gazdinstva i njihove proizvode.
  16:39   Domaće je domaće: Svaki grad ima svoju dušu, a dušu svakog grada čine ljudi. U Lifestyle magazinu Domaće je Domaćeoni će ispričati svoju priču o uspjehu. Ekipa OBN TV obilazi Bosnu i Hercegovinu i promovirati mala obiteljska gazdinstva i njihove proizvode.
  17:32   Da, draga: Često je tema razgovora priča o tome: Tko bolje kuha - muškarci ili žene? Na neki način upravo je to okosnica ovog kulinarskog showa Da, draga u kojem će se natjecati ljubavni parovi koji će kuhati na potpuno novi, na našim prostorima neviđeni, način. Bit će to najbolji kulinarski show koji ste gledali do sada, sa puno smijeha, akcije i životne energije. Dame zapovijedaju iza leđa muškaraca s receptom u ruci, a kasnije ocjenjuju spremljenu hranu zajedno sa chefom i voditeljicom. Spektakl je zagarantiran
  18:44   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  18:46   OBN Info: U OBN INFO-u izvještavamo o najaktualnijim vijestima iz zemlje i svijeta. Popodnevni i večernji termin rezerviran je za pregled političkih, gospodarskih, kulturnih i društvenih događanja! Pružamo vam mogućnost da u kratkom vremenu s mnoštvom dobro sročenih i pomno odabranih informacija obiđete Bosnu i Hercegovinu i svijet.
  19:12   Melek: Melek, koja se prije nekolliko godina razdvojila od porodice i počela živjeti u Berlinu, udata je i ima troje djece. Čitav njen svijet jednog jutra okreće se naopako s lošim vijestima. S jedne se strane njena djeca, a s druge odluke koje mora odmah donijeti.
  20:00   Ljubav u doba mržnje: Radnja počinje u Bosni i Hercegovini 1991. godine, neposredno prije rata. Murat, nakon studija medicine u Istanbulu vraća se u svoj rodni grad. Njegov povratak željno išćekuje djevojka Aida, zaljubljena u Murata još od djetinjstva. Murat također osjeća isto prema njoj, ali ta osjećanja krije jer ga zabrinjavaju stvari koje se dešavaju oko njega, stvari koje su promijenile njihov svijet.
  20:50   Prokletstvo škorpiona od žada: Istražitelj osiguranja CW Briggs i stručnjakinja za poslovnu učinkovitost Betty Ann Fitzgerald nađu se u nizu nevolja nakon što padnu pod uticaj hipnotizera Voltana koji želi da ih iskoristi kako bi se domogao dragulja.
  22:41   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  22:43   OBN Info: U OBN INFO-u izvještavamo o najaktualnijim vijestima iz zemlje i svijeta. Popodnevni i večernji termin rezerviran je za pregled političkih, gospodarskih, kulturnih i društvenih događanja! Pružamo vam mogućnost da u kratkom vremenu s mnoštvom dobro sročenih i pomno odabranih informacija obiđete Bosnu i Hercegovinu i svijet.
  23:14   Čuvari planete: Saznajte nešto novo o svijetu oko sebe u informativnoj emisiji čiji je cilj obrazovati i podučiti publiku novim znanjima.
  05:00   Čuvari planete: Saznajte nešto novo o svijetu oko sebe u informativnoj emisiji čiji je cilj obrazovati i podučiti publiku novim znanjima.
Tomorrow 6 February 2023
  06:19   Čuvari planete: Saznajte nešto novo o svijetu oko sebe u informativnoj emisiji čiji je cilj obrazovati i podučiti publiku novim znanjima.
  07:11   Čuvari planete: Saznajte nešto novo o svijetu oko sebe u informativnoj emisiji čiji je cilj obrazovati i podučiti publiku novim znanjima.
  07:33   Top Shop: Kupovina iz fotelje - ušteda vremena! Udobno se smestite, pogledajte naš TV izlog i odaberite. Odlučite se za kupovinu bez stresa, poklonite sebi slobodno vreme.
  07:51   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  07:53   Nebeske plesačice: Pet likova koji su postali studenti High Hope plesne akademije, koju vodi Dama Skyla. Skyla ima zavidnog brata, koji pokušava uništiti njihovo miroljubivo carstvo, ali zato ovih pet studenata ima glavnu ulogu u spriječavanju toga.One su prijateljice, studentice plesa, Jade, Breeze, Angelica, Slam i Camille.
  08:13   Nebeske plesačice: Pet likova koji su postali studenti High Hope plesne akademije, koju vodi Dama Skyla. Skyla ima zavidnog brata, koji pokušava uništiti njihovo miroljubivo carstvo, ali zato ovih pet studenata ima glavnu ulogu u spriječavanju toga.One su prijateljice, studentice plesa, Jade, Breeze, Angelica, Slam i Camille.
  08:34   Bunny Maloney: Animirana serija Bunny Maloney predstavlja Bunny i Candy te njihove neobične prijatelje iz društva, a svi zajedno preuzimaju ulogu superheroja u borbi protiv profesora Débiloumana.
  08:47   Bunny Maloney: Animirana serija Bunny Maloney predstavlja Bunny i Candy te njihove neobične prijatelje iz društva, a svi zajedno preuzimaju ulogu superheroja u borbi protiv profesora Débiloumana.
  08:59   Kornjača Hero: Kralj Mora podlegne Imogeninoj varki i razboli se od otrova. Priča se da mu jedino zečja jetra može pomoći, no nitko ne zna što je to zečja jetra i gdje je mogu pronaći. Kornjača Hero, u želji da pomogne kralju, u podmorje dovede zečicu Amy. Kako bi spasila svoj život, zečica Amy slaže kako je njezina jetra ostala na Čudesnoj planini. Amy i Hero krenu u potragu za jetrom, a putem otkrivaju kako postoje i posebne biljke s ljekovitim svojstvima kao zečja jetra, ali ih čuva zloduh Jack. Otkrijte hoće li Hero
  09:21   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  09:23   Dobro veče prijatelji: U vremenu kada su koncerti rijetkost, a zabava sa prijateljima gotovo pa zabranjena, Televizija OBN vam nudi emisiju sa mnogo pjesme i malo priče. Pjesma je okosnica ove emisije, a pjevačica Slađana Mandić okušat će se kao voditeljica u ovom show programu. Ona će zajedno sa svojim kolegama pjevačima praviti atmosferu u studiju, ali i zapjevati kako to samo ona zna. Od sevdaha do metala, od popa do folka, sve će biti zastupljeno podjednako za sve generacije. Najbitniji je bilo publike i ono što publika voli
  11:16   Herbarium: Kako uz pomoć prirode i njenih darova sačuvati zdravlje, na prirodan, siguran i ukusan način saznajte uz HERBARIUM serijal o hrani koja liječi. Kroz HERBARIUM moći ćete i upoznati ljekovitu moć hrane koja može ublažiti i ukloniti brojne bolesti i tegobe našeg doba. Ako patite od dijabetesa, zatvora, gripe i prehlade, žgaravice, depresije ili neke druge zdravstvene tegobe, želite ojačati imunitet na prirodan način ovdje ćete saznati kako odabrati namirnice koje na najbolji način pomažu u njihovoj prevenciji
  11:48   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  11:50   Vrtlarica: Uvijek inovativna i zanimljiva Vrtlarica dolazi u vaše domove s mnoštvom savjeta u vezi s organskim uzgojem biljaka. Autorica emisije, inženjerka hortikulture Kornelija Benyovsky Šoštarić, priprema nove priče o ukrasnome bilju i savjete o različitim načinima uporabe biljaka u svakodnevnome životu te pokušava proniknuti u skrivene tajne prirode koja nam pokazuje novo lice od davnina poznatih nam biljaka.U novim nastavcima gledatelji će imati prigodu upoznati i mnoge zanimljive ljude koji su poznati po
  12:26   Pas za cijeli život: Pas je čovjekov najbolji prijatelj, ali ponekad mu treba pomoć čovjeka... Upoznajte četveronožne heroje u potrazi za novim ljudima koji će im dati udoban dom i mnogo, mnogo ljubavi.
  12:58   Kamen, krš i maslina: Hercegovina je regija poznata po obilju sunca i dobrih vina, ali i sjajnih vrijednih ljudi. Kada sve to spojite u jedno, onda dobijete emisiju OBN Televizije Kamen, krš i maslina. Voditelj iz naroda Stanko Barić gledatelje vodi u sve dijelove Hercegovine kroz gastronomiju, enologiju ali i osebujne karaktere ljudi koje na tom putu sreće. Emisija na jedinstven i neponovljiv način prikazuje Hercegovinu kao regiju bogatstva u različitosti i suprotnosti, rušeći stereotipe i otkrivajući skriveno.
  13:57   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  13:59   TV Doktor: U emisiji TV Doktor možete pratiti razgovare sa eminentnim stručnjacima iz oblasti medicine. Donosimo priče o zdravlju, prevenciji, i upoznajemo se sa najnovijim svjetskim trendovima.
  14:53   Ja to mogu: ''Ja to mogu'' je dječija kulinarska emisija u kojoj će biti akcenat na promociji vrtića, zdravih obroka i motivacija djece da se oprobaju u nečemu novom i vide da iz truda proizilaze ukusni rezultati. Voditeljica ovog zabavnog projekta je Njegica Balorda-Moro koje će ujedno animirati djecu i voditi ih kroz cijeli proces pripreme obroka.
  15:44   Domaće je domaće: Svaki grad ima svoju dušu, a dušu svakog grada čine ljudi. U Lifestyle magazinu Domaće je Domaćeoni će ispričati svoju priču o uspjehu. Ekipa OBN TV obilazi Bosnu i Hercegovinu i promovirati mala obiteljska gazdinstva i njihove proizvode.
  16:39   Domaće je domaće: Svaki grad ima svoju dušu, a dušu svakog grada čine ljudi. U Lifestyle magazinu Domaće je Domaćeoni će ispričati svoju priču o uspjehu. Ekipa OBN TV obilazi Bosnu i Hercegovinu i promovirati mala obiteljska gazdinstva i njihove proizvode.
  17:32   Da, draga: Često je tema razgovora priča o tome: Tko bolje kuha - muškarci ili žene? Na neki način upravo je to okosnica ovog kulinarskog showa Da, draga u kojem će se natjecati ljubavni parovi koji će kuhati na potpuno novi, na našim prostorima neviđeni, način. Bit će to najbolji kulinarski show koji ste gledali do sada, sa puno smijeha, akcije i životne energije. Dame zapovijedaju iza leđa muškaraca s receptom u ruci, a kasnije ocjenjuju spremljenu hranu zajedno sa chefom i voditeljicom. Spektakl je zagarantiran
  18:44   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  18:46   OBN Info: U OBN INFO-u izvještavamo o najaktualnijim vijestima iz zemlje i svijeta. Popodnevni i večernji termin rezerviran je za pregled političkih, gospodarskih, kulturnih i društvenih događanja! Pružamo vam mogućnost da u kratkom vremenu s mnoštvom dobro sročenih i pomno odabranih informacija obiđete Bosnu i Hercegovinu i svijet.
  19:12   Melek: Melek, koja se prije nekolliko godina razdvojila od porodice i počela živjeti u Berlinu, udata je i ima troje djece. Čitav njen svijet jednog jutra okreće se naopako s lošim vijestima. S jedne se strane njena djeca, a s druge odluke koje mora odmah donijeti.
  20:00   Ljubav u doba mržnje: Radnja počinje u Bosni i Hercegovini 1991. godine, neposredno prije rata. Murat, nakon studija medicine u Istanbulu vraća se u svoj rodni grad. Njegov povratak željno išćekuje djevojka Aida, zaljubljena u Murata još od djetinjstva. Murat također osjeća isto prema njoj, ali ta osjećanja krije jer ga zabrinjavaju stvari koje se dešavaju oko njega, stvari koje su promijenile njihov svijet.
  20:50   Prokletstvo škorpiona od žada: Istražitelj osiguranja CW Briggs i stručnjakinja za poslovnu učinkovitost Betty Ann Fitzgerald nađu se u nizu nevolja nakon što padnu pod uticaj hipnotizera Voltana koji želi da ih iskoristi kako bi se domogao dragulja.
  22:41   Vremenska prognoza: U detaljnoj vremenskoj prognozi otkrijte kakvo vrijeme vas očekuje za narednih nekoliko dana.
  22:43   OBN Info: U OBN INFO-u izvještavamo o najaktualnijim vijestima iz zemlje i svijeta. Popodnevni i večernji termin rezerviran je za pregled političkih, gospodarskih, kulturnih i društvenih događanja! Pružamo vam mogućnost da u kratkom vremenu s mnoštvom dobro sročenih i pomno odabranih informacija obiđete Bosnu i Hercegovinu i svijet.
  23:14   Čuvari planete: Saznajte nešto novo o svijetu oko sebe u informativnoj emisiji čiji je cilj obrazovati i podučiti publiku novim znanjima.
  05:00   Čuvari planete: Saznajte nešto novo o svijetu oko sebe u informativnoj emisiji čiji je cilj obrazovati i podučiti publiku novim znanjima.

OBN Bosnia - Live Streaming - Online Television

OBN Bosnia Online, OBN Bosnia Live Stream, Entertainment Channel online on internet, where you can watch OBN Bosnia Live Streaming, OBN Bosnia HD, OBN Bosnia Free Live Stream.
You are Watching OBN Bosnia, This site made to makes it easy for watch online web television. you can Watch on iPhone, iPad or Android