Focus to Player

RTRS Uzivo lat.rtrs.tv

 • Countries
 •  Bosnia Herzegovina
 •  

  

Programme/Schedule RTRS Uzivo

Site Official

Today 4 Juni 2023
  06:03   Muzički spotovi: Uživajte uz najbolje muzičke spotove koje smo odabrali samo za Vas.
  06:46   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  06:52   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  07:00   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  07:05   Jutarnji program: Јutarnji program zvanično je najgledaniji jutarnji program u Republici Srpskoj, a ujedno i jedna od najstarijih emisija u programu Radio-televizije Republike Srpske! Svakog radnog jutra, od 6 do 9 možete da saznate sve što je važno za početak dana: od informacija o vremenu, stanju na putevima, servisnih informacija, najnovijih vijesti, do najave važnih dešavanja u cijeloj Srpskoj, pa i regionu i svijetu! Domaćini Јutarnjeg programa RTRS-a su poznata lica, koja će doprinijeti vašem dobrom raspoloženju. Naši
  10:00   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  10:07   Snop: Snop, emisija o poljoprivredi, jedna je od najstarijih emisija RTRS. Prvi put emitovana je 25. februara 1993. godine. Ove godine Snop obilježava 24. rođendan. Od prvog izdanja do danas, emisija je evoluirala, koncepcijski je mijenjana, ali i dalje ideja vodilja i cilj Snopa jeste blagovremeno informisanje i edukacija poljoprivrednika. Savjetima stručnjaka o tehnologiji proizvodnje, aktuelnim poljoprivrednim radovima, primjerima dobrog poslovanja u seoskim gazdinstvima, na velikim imanjima, pokazujemo sliku
  10:55   Sveznalica: U ovoj edukativnoj emisiji za djecu, vidjećemo razne zanimljive priloge o mnogim profesijama i poželećemo da o njima saznamo još više. Sveznalice Ogi i Ana na interesantan način, približiće mališanima svaku od tih profesija, na najbolji način, a to je razgovor sa predstavnicima tih zanimanja.
  11:27   Iz naše kuhinje: Kulinarski šou.
  12:00   Dnevnik 1: Tačno u 12 časova prvi saznajte najaktuelnije događaje iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta. Brze, tačne, kratke i jasne vijesti, javljanja s lica mjesta, izjave zvaničnika, svijet, kultura i sport. Dnevnik 1 tačno u podne.
  12:25   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  12:33   Generacija Z: Junaci serije su gimnazijalci rođeni početkom 21. vijeka (takozvani ''milenijalci''), pred maturom, u godini u kojoj trebaju donijeti bitne životne odluke. Ispratićemo njihove nedaće, nedoumice, suočavanje sa problemima, kao i radost i vjeru u budućnost koje nosi njihova mladost.
  12:54   Mladi titani idu u bioskop: Čini se da su svi važniji superjunaci zvijezde vlastitih filmova _ svi osim Titana tinejdžera. Ali njihov vođa Robin odlučan je ispraviti situaciju. Titani tinejdžeri odlaze u Holivud, sigurni da će ostvariti svoj san. Robin je odlučan ispraviti situaciju i napokon biti viđen kao zvijezda, a ne pomoćnik. Kad bi samo mogli navesti najtraženijeg holivudskog redatelja da ih primijeti. S nekoliko ludih ideja i pjesmom u srcu, Titani tinejdžeri odlaze u Holivud, sigurni da će ostvariti svoj san. Ali kada grupu
  14:17   Bez komentara: Pogledajte sažete vijesti i aktuelnosti iz cijelog svijeta, koje vam donosimo u emisiji Bez komentara.
  14:21   Zoom: Zoom vam donosi mnoge zanimljivosti iz oblasti filma, mode, muzike, tehnologije itd.
  14:50   Ivanovi protiv Ivanovih: Dvije ruske porodice različitih primanja saznaju da su im u porodilištu slučajno zamijenili bebe. Nakon šesnaeste godine roditelji odluče da isprave istorijsku nepravdu. Sada Ivan mora da nauči da preživi u kući svojih siromašnih bioloških roditelja, a Danilo da se upozna sa pravilima ponašanja u visokom društvu. Uskoro kuća siromašnih Ivanovih izgori, te se svi smjeste pod krovom bogatih Ivanovih. Povezan život dvije porodice nije lak. Pa ipak, uspiju da prave kompromise. Istovremeno, roditelji se
  15:19   Ivanovi protiv Ivanovih: Dvije ruske porodice različitih primanja saznaju da su im u porodilištu slučajno zamijenili bebe. Nakon šesnaeste godine roditelji odluče da isprave istorijsku nepravdu. Sada Ivan mora da nauči da preživi u kući svojih siromašnih bioloških roditelja, a Danilo da se upozna sa pravilima ponašanja u visokom društvu. Uskoro kuća siromašnih Ivanovih izgori, te se svi smjeste pod krovom bogatih Ivanovih. Povezan život dvije porodice nije lak. Pa ipak, uspiju da prave kompromise. Istovremeno, roditelji se
  15:44   Ivanovi protiv Ivanovih: Dvije ruske porodice različitih primanja saznaju da su im u porodilištu slučajno zamijenili bebe. Nakon šesnaeste godine roditelji odluče da isprave istorijsku nepravdu. Sada Ivan mora da nauči da preživi u kući svojih siromašnih bioloških roditelja, a Danilo da se upozna sa pravilima ponašanja u visokom društvu. Uskoro kuća siromašnih Ivanovih izgori, te se svi smjeste pod krovom bogatih Ivanovih. Povezan život dvije porodice nije lak. Pa ipak, uspiju da prave kompromise. Istovremeno, roditelji se
  16:13   Zeleni turizam: Zeleni turizam će vas upoznati sa 100% zelenim hotelima kako u njihovoj izgradnji tako i u uslugama. To će staviti u središte pažnje ove ekološki inovativne zgrade koje teže održivosti i ljude koji vjeruju u važnost pokretanja zelenih inicijativa u kojima turisti mogu učestvovati. Nikada nije bilo tako lako otići na ekološki odmor!
  17:10   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  17:16   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  17:23   Čuvari Krajine: Dokumentarni serijal Čuvari Krajine ima za cilj predstaviti bogato kulturno-istorijsko nasljeđe Srba sa područja Like i Dalmacije, njihovu istorijsku ukorijenjenost u ovim krajevima, ali i sve ono sa čim se malobrojno povratničko stanovništvo danas suočava. Imajući u vidu složenost burnih istorijskih procesa, Srbi iz ličkih i dalmatinskih sela i gradova oduvijek su bili čuvari nacionalnog identiteta, a na istorijskoj pozornici prisutni su više od deset vijekova. Na Prvom splitskom saboru, održanom 925.
  17:54   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  18:03   Bez komentara: Pogledajte sažete vijesti i aktuelnosti iz cijelog svijeta, koje vam donosimo u emisiji Bez komentara.
  18:10   Dizajn Na Licu Mjesta
  18:47   Može i drugačije: Cilj emisije je predstaviti nove trendove u svijetu dizajna, savjetovati građane kako da urede svoj životni prostor sa manje ili više novca, kako iskoristiti stare stvari, namještaj i od njih napraviti nešto novo , osvježiti prostor, predstaviti tržište, materijale i opremu koja je trenutno aktuelna. Emisija je istovremeno poučna , inspirativna i zabavna ,a pored eksterijera obrađujemo i teme vezane za sezonu eksterijera i hortikulture . Kroz savjete stučnih lica gledaocima želimo da ponudimo najprije
  19:30   Dnevnik 2: Najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta, u Dnevniku 2 Televizije Republike Srpske. Svako veče, od 19 časova i 30 minuta, najnovije i najvažnije vijesti donose iskusni novinari-reporteri, uživo sa terena, u analitičkim i istraživačkim prilozima. Uživo uključenja sa mjesta događaja, u pravo vrijeme, prateći svjetske trendove u TV novinarstvu. Teme _ aktuelne političke, privredne i društvene. Istina, objektivnost, brzina i aktuelnost _ najvažniji su principi, a pravilo druge strane _ glavni je moto.
  20:14   Istina: Serijal Radio _ televizije Republike Srpske Istina bavi se temama Velikosrpske hegemonije kao izgovorom za napade na srpski narod, time šta je alternativa Dejtonskom sporazumu, genocidom, identitetom balkanskih naroda, Kako je Sarajevo bilo pod opsadom, NATO bombardovanjem, medijskom propagandom kao jedinstvenim mehanizmom manipulacije i svim onim temama koje opterećuju život ljudi na prostoru Balkana. U serijalu učestvuju naučnici, javni i kulturni radnici i svi oni koji mogu doprinijeti da se razgovorom
  21:05   Zdravica: Zaglavljen na porodičnom okupljanju zbog kojeg želi da izludi, Adrian čeka. Čeka da Sonja odgovori na njegovu SMS poruku i okonča pauzu na kojoj su već mesec dana. Baš tada dobija poziv da održi zdravicu povodom sestrinog venčanja. Adrian paniči, ali šta ako je ova zdravica nešto najbolje što mu se moglo dogoditi?
  22:42   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  23:08   Srce od Mastila: Mortimer Mo Folchart i njegova dvanaestogodišnja kći, Meggie, strastveni su obožavatelji knjiga. Njih povezuje i jedna neobična i fantastična sposobnost, naime, kada god pročitaju opis nekog likova ili predmeta naglas oni ga izvuku iz knjige u naš svijet. Upravo ta vještina uzrok je nestanka Rese, Meggieine majke, koja je ostala zarobljena u rijetkoj knjizi zvanoj Inkheart. Ponovno pojavljivanje te knjige uvući će ovu malu porodicu u najveću avanturu njihovog života.
Tomorrow 5 Juni 2023
  06:03   Muzički spotovi: Uživajte uz najbolje muzičke spotove koje smo odabrali samo za Vas.
  06:46   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  06:52   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  07:00   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  07:05   Jutarnji program: Јutarnji program zvanično je najgledaniji jutarnji program u Republici Srpskoj, a ujedno i jedna od najstarijih emisija u programu Radio-televizije Republike Srpske! Svakog radnog jutra, od 6 do 9 možete da saznate sve što je važno za početak dana: od informacija o vremenu, stanju na putevima, servisnih informacija, najnovijih vijesti, do najave važnih dešavanja u cijeloj Srpskoj, pa i regionu i svijetu! Domaćini Јutarnjeg programa RTRS-a su poznata lica, koja će doprinijeti vašem dobrom raspoloženju. Naši
  10:00   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  10:07   Snop: Snop, emisija o poljoprivredi, jedna je od najstarijih emisija RTRS. Prvi put emitovana je 25. februara 1993. godine. Ove godine Snop obilježava 24. rođendan. Od prvog izdanja do danas, emisija je evoluirala, koncepcijski je mijenjana, ali i dalje ideja vodilja i cilj Snopa jeste blagovremeno informisanje i edukacija poljoprivrednika. Savjetima stručnjaka o tehnologiji proizvodnje, aktuelnim poljoprivrednim radovima, primjerima dobrog poslovanja u seoskim gazdinstvima, na velikim imanjima, pokazujemo sliku
  10:55   Sveznalica: U ovoj edukativnoj emisiji za djecu, vidjećemo razne zanimljive priloge o mnogim profesijama i poželećemo da o njima saznamo još više. Sveznalice Ogi i Ana na interesantan način, približiće mališanima svaku od tih profesija, na najbolji način, a to je razgovor sa predstavnicima tih zanimanja.
  11:27   Iz naše kuhinje: Kulinarski šou.
  12:00   Dnevnik 1: Tačno u 12 časova prvi saznajte najaktuelnije događaje iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta. Brze, tačne, kratke i jasne vijesti, javljanja s lica mjesta, izjave zvaničnika, svijet, kultura i sport. Dnevnik 1 tačno u podne.
  12:25   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  12:33   Generacija Z: Junaci serije su gimnazijalci rođeni početkom 21. vijeka (takozvani ''milenijalci''), pred maturom, u godini u kojoj trebaju donijeti bitne životne odluke. Ispratićemo njihove nedaće, nedoumice, suočavanje sa problemima, kao i radost i vjeru u budućnost koje nosi njihova mladost.
  12:54   Mladi titani idu u bioskop: Čini se da su svi važniji superjunaci zvijezde vlastitih filmova _ svi osim Titana tinejdžera. Ali njihov vođa Robin odlučan je ispraviti situaciju. Titani tinejdžeri odlaze u Holivud, sigurni da će ostvariti svoj san. Robin je odlučan ispraviti situaciju i napokon biti viđen kao zvijezda, a ne pomoćnik. Kad bi samo mogli navesti najtraženijeg holivudskog redatelja da ih primijeti. S nekoliko ludih ideja i pjesmom u srcu, Titani tinejdžeri odlaze u Holivud, sigurni da će ostvariti svoj san. Ali kada grupu
  14:17   Bez komentara: Pogledajte sažete vijesti i aktuelnosti iz cijelog svijeta, koje vam donosimo u emisiji Bez komentara.
  14:21   Zoom: Zoom vam donosi mnoge zanimljivosti iz oblasti filma, mode, muzike, tehnologije itd.
  14:50   Ivanovi protiv Ivanovih: Dvije ruske porodice različitih primanja saznaju da su im u porodilištu slučajno zamijenili bebe. Nakon šesnaeste godine roditelji odluče da isprave istorijsku nepravdu. Sada Ivan mora da nauči da preživi u kući svojih siromašnih bioloških roditelja, a Danilo da se upozna sa pravilima ponašanja u visokom društvu. Uskoro kuća siromašnih Ivanovih izgori, te se svi smjeste pod krovom bogatih Ivanovih. Povezan život dvije porodice nije lak. Pa ipak, uspiju da prave kompromise. Istovremeno, roditelji se
  15:19   Ivanovi protiv Ivanovih: Dvije ruske porodice različitih primanja saznaju da su im u porodilištu slučajno zamijenili bebe. Nakon šesnaeste godine roditelji odluče da isprave istorijsku nepravdu. Sada Ivan mora da nauči da preživi u kući svojih siromašnih bioloških roditelja, a Danilo da se upozna sa pravilima ponašanja u visokom društvu. Uskoro kuća siromašnih Ivanovih izgori, te se svi smjeste pod krovom bogatih Ivanovih. Povezan život dvije porodice nije lak. Pa ipak, uspiju da prave kompromise. Istovremeno, roditelji se
  15:44   Ivanovi protiv Ivanovih: Dvije ruske porodice različitih primanja saznaju da su im u porodilištu slučajno zamijenili bebe. Nakon šesnaeste godine roditelji odluče da isprave istorijsku nepravdu. Sada Ivan mora da nauči da preživi u kući svojih siromašnih bioloških roditelja, a Danilo da se upozna sa pravilima ponašanja u visokom društvu. Uskoro kuća siromašnih Ivanovih izgori, te se svi smjeste pod krovom bogatih Ivanovih. Povezan život dvije porodice nije lak. Pa ipak, uspiju da prave kompromise. Istovremeno, roditelji se
  16:13   Zeleni turizam: Zeleni turizam će vas upoznati sa 100% zelenim hotelima kako u njihovoj izgradnji tako i u uslugama. To će staviti u središte pažnje ove ekološki inovativne zgrade koje teže održivosti i ljude koji vjeruju u važnost pokretanja zelenih inicijativa u kojima turisti mogu učestvovati. Nikada nije bilo tako lako otići na ekološki odmor!
  17:10   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  17:16   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  17:23   Čuvari Krajine: Dokumentarni serijal Čuvari Krajine ima za cilj predstaviti bogato kulturno-istorijsko nasljeđe Srba sa područja Like i Dalmacije, njihovu istorijsku ukorijenjenost u ovim krajevima, ali i sve ono sa čim se malobrojno povratničko stanovništvo danas suočava. Imajući u vidu složenost burnih istorijskih procesa, Srbi iz ličkih i dalmatinskih sela i gradova oduvijek su bili čuvari nacionalnog identiteta, a na istorijskoj pozornici prisutni su više od deset vijekova. Na Prvom splitskom saboru, održanom 925.
  17:54   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  18:03   Bez komentara: Pogledajte sažete vijesti i aktuelnosti iz cijelog svijeta, koje vam donosimo u emisiji Bez komentara.
  18:10   Dizajn Na Licu Mjesta
  18:47   Može i drugačije: Cilj emisije je predstaviti nove trendove u svijetu dizajna, savjetovati građane kako da urede svoj životni prostor sa manje ili više novca, kako iskoristiti stare stvari, namještaj i od njih napraviti nešto novo , osvježiti prostor, predstaviti tržište, materijale i opremu koja je trenutno aktuelna. Emisija je istovremeno poučna , inspirativna i zabavna ,a pored eksterijera obrađujemo i teme vezane za sezonu eksterijera i hortikulture . Kroz savjete stučnih lica gledaocima želimo da ponudimo najprije
  19:30   Dnevnik 2: Najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta, u Dnevniku 2 Televizije Republike Srpske. Svako veče, od 19 časova i 30 minuta, najnovije i najvažnije vijesti donose iskusni novinari-reporteri, uživo sa terena, u analitičkim i istraživačkim prilozima. Uživo uključenja sa mjesta događaja, u pravo vrijeme, prateći svjetske trendove u TV novinarstvu. Teme _ aktuelne političke, privredne i društvene. Istina, objektivnost, brzina i aktuelnost _ najvažniji su principi, a pravilo druge strane _ glavni je moto.
  20:14   Istina: Serijal Radio _ televizije Republike Srpske Istina bavi se temama Velikosrpske hegemonije kao izgovorom za napade na srpski narod, time šta je alternativa Dejtonskom sporazumu, genocidom, identitetom balkanskih naroda, Kako je Sarajevo bilo pod opsadom, NATO bombardovanjem, medijskom propagandom kao jedinstvenim mehanizmom manipulacije i svim onim temama koje opterećuju život ljudi na prostoru Balkana. U serijalu učestvuju naučnici, javni i kulturni radnici i svi oni koji mogu doprinijeti da se razgovorom
  21:05   Zdravica: Zaglavljen na porodičnom okupljanju zbog kojeg želi da izludi, Adrian čeka. Čeka da Sonja odgovori na njegovu SMS poruku i okonča pauzu na kojoj su već mesec dana. Baš tada dobija poziv da održi zdravicu povodom sestrinog venčanja. Adrian paniči, ali šta ako je ova zdravica nešto najbolje što mu se moglo dogoditi?
  22:42   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  23:08   Srce od Mastila: Mortimer Mo Folchart i njegova dvanaestogodišnja kći, Meggie, strastveni su obožavatelji knjiga. Njih povezuje i jedna neobična i fantastična sposobnost, naime, kada god pročitaju opis nekog likova ili predmeta naglas oni ga izvuku iz knjige u naš svijet. Upravo ta vještina uzrok je nestanka Rese, Meggieine majke, koja je ostala zarobljena u rijetkoj knjizi zvanoj Inkheart. Ponovno pojavljivanje te knjige uvući će ovu malu porodicu u najveću avanturu njihovog života.

RTRS Uzivo - Live Streaming - Online Television

The Radio and Television of Bosnia-Herzegovina formerly known as PBSBiH is an umbrella broadcasting organization and the only member of the European Broadcasting Union from Bosnia and Herzegovina.

RTRS Uzivo Online, RTRS Uzivo Live Stream, Entertainment Channel online on internet, where you can watch RTRS Uzivo Live Streaming, RTRS Uzivo HD, RTRS Uzivo Free Live Stream.
You are Watching RTRS Uzivo, This site made to makes it easy for watch online web television. you can Watch on iPhone, iPad or Android