Focus to Player

RTRS Uzivo lat.rtrs.tv

 • Countries
 •  Bosnia Herzegovina
 •  

  

Programme/Schedule RTRS Uzivo

Site Official

Today 5 February 2023
  06:03   Muzički spotovi
  06:48   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  06:54   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  07:00   Jutarnji program: Јutarnji program zvanično je najgledaniji jutarnji program u Republici Srpskoj, a ujedno i jedna od najstarijih emisija u programu Radio-televizije Republike Srpske! Svakog radnog jutra, od 6 do 9 možete da saznate sve što je važno za početak dana: od informacija o vremenu, stanju na putevima, servisnih informacija, najnovijih vijesti, do najave važnih dešavanja u cijeloj Srpskoj.
  09:50   Ljudići: Troje dobrih drugara, zec, prase i medvjedić su tu da provedu djecu kroz različite teme iz svijeta koji nas okružuje.
  10:15   Sveznalica: U ovoj edukativnoj emisiji za djecu, vidjećemo razne zanimljive priloge o mnogim profesijama i poželećemo da o njima saznamo još više. Sveznalice Ogi i Ana na interesantan način, približiće mališanima svaku od tih profesija, na najbolji način, a to je razgovor sa predstavnicima tih zanimanja.
  10:46   Svijet zdravlja: Emisija Svijet zdravlja posvećena je temama vezanim uz zdravlje i zdravstvo te donosi korisne savjete stručnjaka.
  11:19   Banjalučka panorama: I ove sezone naša sfera interesovanja su ljudi i događaji u najvećem gradu Srpske. Banjaluka kao privredni, univerzitetski, kulturni i sportski centar Republike Srpske, glavna je tema u Banjalučkoj panorami. Sve što je pozitivno u gradu, zabilježićemo našom kamerom, ali ćemo tražiti odgovore na vaša pitanja. Saznajete, šta nudi kulturna scena u Banjaluci a šta sportska. Svakog petka od 17 50, neka Banjalučka panorama bude vaš vodič kroz Banjaluku!
  12:00   Dnevnik 1: Tačno u 12 časova prvi saznajte najaktuelnije događaje iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta. Brze, tačne, kratke i jasne vijesti, javljanja s lica mjesta, izjave zvaničnika, svijet, kultura i sport. Dnevnik 1 tačno u podne.
  12:24   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  12:31   Pravoslavlje: Želeći da gledaoce u Republici Srpskoj, ali i svuda gdje dopire signal RTRS-a, upoznamo sa osnovnim istinama pravoslavne vjere, ali i informišemo o važnijim dešavanjima u životu Pravoslavne crkve, realizujemo svake druge nedjelje emisiju Pravoslavlje.Da Pravoslavlje ima svoju gledalačku publiku najbolje potvrđuje njen programski kontinuitet.
  13:01   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  13:10   Svijet brzine: Emisija posvećena svim ljubiteljima brzine i adrenalina! U emisiji Svijet brzine saznajte sve novosti iz svijeta auto-moto sporta.
  13:42   Bez komentara: Pogledajte sažete vijesti i aktuelnosti iz cijelog svijeta, koje vam donosimo u emisiji Bez komentara.
  13:45   DW - Rev
  14:13   DW Shift: Edukativna emisija Shift bavi se uticajem interneta, digitalnih uređaja i moderne tehnologije na ljude i njihove živote. Svako izdanje emisije u fokus stavlja određenu temu koju temeljito obrađuje. Cilj je obrazovati korisnike o digitalnim platformama i društvenim mrežama te savjesnom konzumiranju sadržaja na internetu.
  14:30   Iz naše kuhinje
  15:07   Montevideo, vidimo se!: Po scenariju koji je rađen na osnovu istinitih događaja o najvećem sportskom uspjehu iz 1930. godine, radnja novih epizoda TV serije Montevideo, vidimo se! se odvija u Montevideu, tokom održavanja Prvog svjetskog prvenstva. Novih jedanaest epizoda će dočarati tri ključne utakmice koje je reprezentacija odigrala protiv timova Brazila, Bolivije i Urugvaja. Paralelno sa nastupom na Prvenstvu prati se susret mladih fudbalera sa novim svijetom i drugačijom kulturom kroz sticanje novih poznanstava, ali i
  15:59   Složna braća: Nova generacija: Složna braća - Next Đeneration je humoristička serija od 12 epizoda u trajanju od po 50 minuta. Nastavak je istoimene, kultne serije Radio televizije Srbije iz devedesetih godina, uz koju su odrasle mnoge generacije. Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko - satiričnu grotesku u kojem dominira komedija zabune i u kome se na duhovit način predstavljaju mentaliteti i socio - psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije.
  17:00   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  17:06   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  17:12   Zoom
  17:45   Dva Alfreda: Alexandre je nezaposlen, a njegov je bankovni račun blokiran. Njegova supruga nalazi se na dvomjesečnoj tajnoj misiji u nuklearnoj podmornici. Tokom njezinog odsustva, on mora dokazati da je sposoban brinuti se za njihovu djecu i pronaći posao. Nakon nadrealnog intervjua, Alexandre dobiva posao u tvrtki The Box gdje je zaposlenicima strogo zabranjeno da imaju djecu. Uskoro upoznaje Arcimbolda koji radi različite poslove pa tako predlaže da mu on čuva djecu u zamjenu za privremeni smještaj. Međutim, između
  19:30   Dnevnik 2: Najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta, u Dnevniku 2 Televizije Republike Srpske. Svako veče, od 19 časova i 30 minuta, najnovije i najvažnije vijesti donose iskusni novinari-reporteri, uživo sa terena, u analitičkim i istraživačkim prilozima. Uživo uključenja sa mjesta događaja, u pravo vrijeme, prateći svjetske trendove u TV novinarstvu. Teme - aktuelne političke, privredne i društvene. Istina, objektivnost, brzina i aktuelnost - najvažniji su principi, a pravilo druge strane - glavni je moto.
  20:13   Složna braća: Nova generacija: Složna braća - Next Đeneration je humoristička serija od 12 epizoda u trajanju od po 50 minuta. Nastavak je istoimene, kultne serije Radio televizije Srbije iz devedesetih godina, uz koju su odrasle mnoge generacije. Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko - satiričnu grotesku u kojem dominira komedija zabune i u kome se na duhovit način predstavljaju mentaliteti i socio - psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije.
  21:12   Janičar: Riječ je o avanturističkom istorijskom spektaklu čija se radnja odvija na prelazu iz 15. u 16. vijek kada je Boris Godunov počeo da vlada državom. Serija prati slobodnog kozaka koji, pogođen očevom smrću, napušta domovinu u namjeri da ispuni očevu posljednju želju i pronađe grob Djevice Marije. Kozak se probija kroz Osmansko carstvo gdje biva zarobljen i primoran da kao janjičar služi sultanu. Ali međutim, ništa ne može zaustaviti slobodnog kozaka. Aljoha ne gubi nadu da će povratiti slobodu, ispuniti
  22:10   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  22:32   Krvne veze: New York, 1974. Pedesetogodišnji Chris upravo je pušten iz zatvora gdje je proveo dvanaest godina zbog ubistva. Na izlazu ga čeka mlađi brat Frank, policajac pred kojim je karijera. Chris i Frank oduvijek su bili različiti, a čini se da je njihov otac Leon uvijek bio više sklon Chrisu usprkos problemima koje stvara. Krvna veza jača je od svega pa je Frank, nadajući se da mu se brat promijenio, spreman pružiti mu ruku i novu priliku. Pozove ga u svoju kuću, nađe mu posao, pomaže mu da uspostavi kontakt sa
  22:32   Krvne veze: New York, 1974. Pedesetogodišnji Chris upravo je pušten iz zatvora gdje je proveo dvanaest godina zbog ubistva. Na izlazu ga čeka mlađi brat Frank, policajac pred kojim je karijera. Chris i Frank oduvijek su bili različiti, a čini se da je njihov otac Leon uvijek bio više sklon Chrisu usprkos problemima koje stvara. Krvna veza jača je od svega pa je Frank, nadajući se da mu se brat promijenio, spreman pružiti mu ruku i novu priliku. Pozove ga u svoju kuću, nađe mu posao, pomaže mu da uspostavi kontakt sa
  22:33   Krvne veze: New York, 1974. Pedesetogodišnji Chris upravo je pušten iz zatvora gdje je proveo dvanaest godina zbog ubistva. Na izlazu ga čeka mlađi brat Frank, policajac pred kojim je karijera. Chris i Frank oduvijek su bili različiti, a čini se da je njihov otac Leon uvijek bio više sklon Chrisu usprkos problemima koje stvara. Krvna veza jača je od svega pa je Frank, nadajući se da mu se brat promijenio, spreman pružiti mu ruku i novu priliku. Pozove ga u svoju kuću, nađe mu posao, pomaže mu da uspostavi kontakt sa
  22:33   Krvne veze: New York, 1974. Pedesetogodišnji Chris upravo je pušten iz zatvora gdje je proveo dvanaest godina zbog ubistva. Na izlazu ga čeka mlađi brat Frank, policajac pred kojim je karijera. Chris i Frank oduvijek su bili različiti, a čini se da je njihov otac Leon uvijek bio više sklon Chrisu usprkos problemima koje stvara. Krvna veza jača je od svega pa je Frank, nadajući se da mu se brat promijenio, spreman pružiti mu ruku i novu priliku. Pozove ga u svoju kuću, nađe mu posao, pomaže mu da uspostavi kontakt sa
Tomorrow 6 February 2023
  06:03   Muzički spotovi
  06:48   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  06:54   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  07:00   Jutarnji program: Јutarnji program zvanično je najgledaniji jutarnji program u Republici Srpskoj, a ujedno i jedna od najstarijih emisija u programu Radio-televizije Republike Srpske! Svakog radnog jutra, od 6 do 9 možete da saznate sve što je važno za početak dana: od informacija o vremenu, stanju na putevima, servisnih informacija, najnovijih vijesti, do najave važnih dešavanja u cijeloj Srpskoj.
  09:50   Ljudići: Troje dobrih drugara, zec, prase i medvjedić su tu da provedu djecu kroz različite teme iz svijeta koji nas okružuje.
  10:15   Sveznalica: U ovoj edukativnoj emisiji za djecu, vidjećemo razne zanimljive priloge o mnogim profesijama i poželećemo da o njima saznamo još više. Sveznalice Ogi i Ana na interesantan način, približiće mališanima svaku od tih profesija, na najbolji način, a to je razgovor sa predstavnicima tih zanimanja.
  10:46   Svijet zdravlja: Emisija Svijet zdravlja posvećena je temama vezanim uz zdravlje i zdravstvo te donosi korisne savjete stručnjaka.
  11:19   Banjalučka panorama: I ove sezone naša sfera interesovanja su ljudi i događaji u najvećem gradu Srpske. Banjaluka kao privredni, univerzitetski, kulturni i sportski centar Republike Srpske, glavna je tema u Banjalučkoj panorami. Sve što je pozitivno u gradu, zabilježićemo našom kamerom, ali ćemo tražiti odgovore na vaša pitanja. Saznajete, šta nudi kulturna scena u Banjaluci a šta sportska. Svakog petka od 17 50, neka Banjalučka panorama bude vaš vodič kroz Banjaluku!
  12:00   Dnevnik 1: Tačno u 12 časova prvi saznajte najaktuelnije događaje iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta. Brze, tačne, kratke i jasne vijesti, javljanja s lica mjesta, izjave zvaničnika, svijet, kultura i sport. Dnevnik 1 tačno u podne.
  12:24   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  12:31   Pravoslavlje: Želeći da gledaoce u Republici Srpskoj, ali i svuda gdje dopire signal RTRS-a, upoznamo sa osnovnim istinama pravoslavne vjere, ali i informišemo o važnijim dešavanjima u životu Pravoslavne crkve, realizujemo svake druge nedjelje emisiju Pravoslavlje.Da Pravoslavlje ima svoju gledalačku publiku najbolje potvrđuje njen programski kontinuitet.
  13:01   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  13:10   Svijet brzine: Emisija posvećena svim ljubiteljima brzine i adrenalina! U emisiji Svijet brzine saznajte sve novosti iz svijeta auto-moto sporta.
  13:42   Bez komentara: Pogledajte sažete vijesti i aktuelnosti iz cijelog svijeta, koje vam donosimo u emisiji Bez komentara.
  13:45   DW - Rev
  14:13   DW Shift: Edukativna emisija Shift bavi se uticajem interneta, digitalnih uređaja i moderne tehnologije na ljude i njihove živote. Svako izdanje emisije u fokus stavlja određenu temu koju temeljito obrađuje. Cilj je obrazovati korisnike o digitalnim platformama i društvenim mrežama te savjesnom konzumiranju sadržaja na internetu.
  14:30   Iz naše kuhinje
  15:07   Montevideo, vidimo se!: Po scenariju koji je rađen na osnovu istinitih događaja o najvećem sportskom uspjehu iz 1930. godine, radnja novih epizoda TV serije Montevideo, vidimo se! se odvija u Montevideu, tokom održavanja Prvog svjetskog prvenstva. Novih jedanaest epizoda će dočarati tri ključne utakmice koje je reprezentacija odigrala protiv timova Brazila, Bolivije i Urugvaja. Paralelno sa nastupom na Prvenstvu prati se susret mladih fudbalera sa novim svijetom i drugačijom kulturom kroz sticanje novih poznanstava, ali i
  15:59   Složna braća: Nova generacija: Složna braća - Next Đeneration je humoristička serija od 12 epizoda u trajanju od po 50 minuta. Nastavak je istoimene, kultne serije Radio televizije Srbije iz devedesetih godina, uz koju su odrasle mnoge generacije. Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko - satiričnu grotesku u kojem dominira komedija zabune i u kome se na duhovit način predstavljaju mentaliteti i socio - psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije.
  17:00   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  17:06   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  17:12   Zoom
  17:45   Dva Alfreda: Alexandre je nezaposlen, a njegov je bankovni račun blokiran. Njegova supruga nalazi se na dvomjesečnoj tajnoj misiji u nuklearnoj podmornici. Tokom njezinog odsustva, on mora dokazati da je sposoban brinuti se za njihovu djecu i pronaći posao. Nakon nadrealnog intervjua, Alexandre dobiva posao u tvrtki The Box gdje je zaposlenicima strogo zabranjeno da imaju djecu. Uskoro upoznaje Arcimbolda koji radi različite poslove pa tako predlaže da mu on čuva djecu u zamjenu za privremeni smještaj. Međutim, između
  19:30   Dnevnik 2: Najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta, u Dnevniku 2 Televizije Republike Srpske. Svako veče, od 19 časova i 30 minuta, najnovije i najvažnije vijesti donose iskusni novinari-reporteri, uživo sa terena, u analitičkim i istraživačkim prilozima. Uživo uključenja sa mjesta događaja, u pravo vrijeme, prateći svjetske trendove u TV novinarstvu. Teme - aktuelne političke, privredne i društvene. Istina, objektivnost, brzina i aktuelnost - najvažniji su principi, a pravilo druge strane - glavni je moto.
  20:13   Složna braća: Nova generacija: Složna braća - Next Đeneration je humoristička serija od 12 epizoda u trajanju od po 50 minuta. Nastavak je istoimene, kultne serije Radio televizije Srbije iz devedesetih godina, uz koju su odrasle mnoge generacije. Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko - satiričnu grotesku u kojem dominira komedija zabune i u kome se na duhovit način predstavljaju mentaliteti i socio - psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije.
  21:12   Janičar: Riječ je o avanturističkom istorijskom spektaklu čija se radnja odvija na prelazu iz 15. u 16. vijek kada je Boris Godunov počeo da vlada državom. Serija prati slobodnog kozaka koji, pogođen očevom smrću, napušta domovinu u namjeri da ispuni očevu posljednju želju i pronađe grob Djevice Marije. Kozak se probija kroz Osmansko carstvo gdje biva zarobljen i primoran da kao janjičar služi sultanu. Ali međutim, ništa ne može zaustaviti slobodnog kozaka. Aljoha ne gubi nadu da će povratiti slobodu, ispuniti
  22:10   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  22:32   Krvne veze: New York, 1974. Pedesetogodišnji Chris upravo je pušten iz zatvora gdje je proveo dvanaest godina zbog ubistva. Na izlazu ga čeka mlađi brat Frank, policajac pred kojim je karijera. Chris i Frank oduvijek su bili različiti, a čini se da je njihov otac Leon uvijek bio više sklon Chrisu usprkos problemima koje stvara. Krvna veza jača je od svega pa je Frank, nadajući se da mu se brat promijenio, spreman pružiti mu ruku i novu priliku. Pozove ga u svoju kuću, nađe mu posao, pomaže mu da uspostavi kontakt sa
  22:32   Krvne veze: New York, 1974. Pedesetogodišnji Chris upravo je pušten iz zatvora gdje je proveo dvanaest godina zbog ubistva. Na izlazu ga čeka mlađi brat Frank, policajac pred kojim je karijera. Chris i Frank oduvijek su bili različiti, a čini se da je njihov otac Leon uvijek bio više sklon Chrisu usprkos problemima koje stvara. Krvna veza jača je od svega pa je Frank, nadajući se da mu se brat promijenio, spreman pružiti mu ruku i novu priliku. Pozove ga u svoju kuću, nađe mu posao, pomaže mu da uspostavi kontakt sa
  22:33   Krvne veze: New York, 1974. Pedesetogodišnji Chris upravo je pušten iz zatvora gdje je proveo dvanaest godina zbog ubistva. Na izlazu ga čeka mlađi brat Frank, policajac pred kojim je karijera. Chris i Frank oduvijek su bili različiti, a čini se da je njihov otac Leon uvijek bio više sklon Chrisu usprkos problemima koje stvara. Krvna veza jača je od svega pa je Frank, nadajući se da mu se brat promijenio, spreman pružiti mu ruku i novu priliku. Pozove ga u svoju kuću, nađe mu posao, pomaže mu da uspostavi kontakt sa
  22:33   Krvne veze: New York, 1974. Pedesetogodišnji Chris upravo je pušten iz zatvora gdje je proveo dvanaest godina zbog ubistva. Na izlazu ga čeka mlađi brat Frank, policajac pred kojim je karijera. Chris i Frank oduvijek su bili različiti, a čini se da je njihov otac Leon uvijek bio više sklon Chrisu usprkos problemima koje stvara. Krvna veza jača je od svega pa je Frank, nadajući se da mu se brat promijenio, spreman pružiti mu ruku i novu priliku. Pozove ga u svoju kuću, nađe mu posao, pomaže mu da uspostavi kontakt sa

RTRS Uzivo - Live Streaming - Online Television

The Radio and Television of Bosnia-Herzegovina formerly known as PBSBiH is an umbrella broadcasting organization and the only member of the European Broadcasting Union from Bosnia and Herzegovina.

RTRS Uzivo Online, RTRS Uzivo Live Stream, Entertainment Channel online on internet, where you can watch RTRS Uzivo Live Streaming, RTRS Uzivo HD, RTRS Uzivo Free Live Stream.
You are Watching RTRS Uzivo, This site made to makes it easy for watch online web television. you can Watch on iPhone, iPad or Android